Kiemelt szakterületeink

Villamosbiztonsági felülvizsgálat

Itt ellenőrizzük, hogy a berendezés (általában az épület elektromos hálózata) biztonságosan üzemeltethető élet és vagyonbiztonsági szempontból egyaránt.

Hibaelhárítás

Szerintem a név is magáért beszél, de ha valami meghibásodik, akkor megkeressük az okát majd javítjuk, cseréljük vagy kiiktatjuk, hogy a rendszer újra működhessen.

Kivitelezés

Legyen szó új épületekről, bővítésről, átalakításról vagy felújításról az egészen kis dolgoktól az ipari létesítményekig a komplett elektromos feladatokat el tudjuk látni.

Gyengeáram

A vagyonvédelem ma a legtöbb épület részét képezi, így lépést tartva az igényekkel megtanultuk ezt is, hogy tényleg teljes megoldást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Ide tartoznak a riasztó és kamera rendszerek, de szintén ide sorolandó az IT biztonság is. A gyengeáramú rendszerek részét képezi a TV illetve a számítógépes hálózat.

Okosotthonok – Épületautomatika

Itt több rendszert végignézve a KNX szabványnak megfelelő eszközöket választottam, mert itt a hosszútávú működés, a kompatibilitás és a megbízhatóság előírás. Ezzel a rendszerrel nagyon sok mindent meg lehet valósítani legyen szó akár az otthonunkról vagy egy irodaházról, a KNX megoldást nyújt szinte minden épületautomatikai feladatra.

Világítástechnika

Ez a része a szakmánknak amire mindig is kiemelt figyelmet fordítottam. Nagyon sokat képeztem magam ezen a téren, hogy egy kellemes életteret, vagy egy figyelem összpontosítására alkalmas tárgyalót is megfelelően tudjunk megvilágítani.

Elektromos fűtés

Itt a Nordinova Energy Kft által forgalmazott termékeket javaslom, megbízható korrekt csapat. Az Ő oldalukon feltüntetett árakból tudok még egy kis kedvezményt

Gépészeti rendszerek komplett elektromos vezérlése.

Tervezés

Tanácsadás

Hálózatanalízis